Intrebari adresate frecvent

Aveti nelamuriri cu privire la....

Ce variante am pentru a-mi inscrie siteul in retele sociale?

Va punem la dispozitie doua variante pentru
a) puteti posta anuntul fara a fi nevoit sa va creati un cont de utilizator pe www.social-bookmarking.ro
- completati formularul cu datele siteului
- alegeti modalitatea de plata
- achitati contravaloarea serviciului (10 euro pentru inscrierea in 150 retele sociale)

b) creati un cont de utilizator pe www.social-bookmarking.ro, in formularul aferent, completati datele cerute: Nume, Adresa de email, Parola, Numar de telefon, codul de verificare.
Avantajele de a crea un cont de utilizator pe www.social-bookmarking.ro sunt:
-Accesul la datele siteului dvs oricand
-Aveti acces la preturi preferentiale : Utilizarea de credite, Preturi de la 6 euro per site inscris
-Incarcarea de credite prin Visa,Paypal,OP
-Puteti salva datele dar puteti alege momentul in care vor incepe inscrierile
-Inscrierile incep in momentul efectuarii platii.

Cum inscriu un site in retele sociale?

Pasul 1. Pentru ca datele siteului dvs sa ajunga la noi trebuie sa le salvati prin completarea unui formular. Va rugam sa nu folositi DIACRITICE in titlul sau textul descrierii!

Titlul – poate avea max 40 caractere; trebuie ales cu grija, pentru ca in cautarile Google sau a altor site-uri sa aiba relevanta si sa atraga cat mai multi vizitatori. NU folositi DIACRITICE!

Textul descrierii – poate avea maximum 1000 caractere (se contabilizeaza inclusiv spatiile). Scrieti cat mai multe detalii referitoare la anuntul dumneavoastra.

Adresa site - (fara http://) – adresa site-ului care doriti sa apara in cadrul anuntului postat mxim 40 caractere! Se adauga o singura adresa de site (url)! Daca puneti mai multe caractere url acest camp devine invalid!! Daca nu aveti adresa de site lasati NECOMPLETAT.

Cuvinte cheie –descrieti cateva cuvinte cheie; ce anume credeti dvs ca ar fi cel mai reprezentativ, relevant pentru continutul dvs (foarte importante pentru motoarele de cautare)

E-mail dvs

Pasul 2 - Alegeti una din variantele de plata: SMS, CARD BANCAR VISA - MASTERCARD, PAYPAL

Pasul 3 - Dupa finalizarea platii, un operator va verifica confirmarea platii, siteul dvs intra pe lista de asteptare.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie prin formularul de contact de pe site, adresa de email contact@.social-bookmarking.ro, cat si la numarul de telefon 0761-749.696.

 

Cum stiu ca siteul meu a fost intr-adevar inscris ?

O sa primiti un raport complet cu toate linkurile create pentru dvs

Obiectivul nostru este de a obtine si mentine colaborari fructoase SI DE DURATA de ambele parti. De aceea, tratam orice colaborare cu RESPECT si SERIOZITATE

Cat timp dureaza pana la inscrierea siteului meu ?

Inscrierea in retelele sociale , de regula incepe dupa aprox. 48 -72 ore de la confirmarea efectuarii platii in functie de cat de aglomerata e reteaua sau de cate alte anunturi stau la rand in asteptarea postarii si dureaza maxim 10 zile lucratoare.


Care este perioada de afisare a inscrierilor siteului meu efectuate o data?

Perioada in care se simte efectul promovarii prin inscrierea efectuata in retelele sociale este de aproximativ o luna de zile, insa ea isi face foarte repede efectul dupa inscriere, fiind cea mai rapida metoda de promovare la momentul actual.

Dupa achitarea contravalorii taxei aferente inscrieri siteului meu imi mai ramane ceva de facut?

Recomandam verificarea adresei de mail la aproximativ 7 zile de la efectuarea platii si downloadarea raportului cu linkurile dvs

La ce riscuri ma expun efectuand tranzactii prin SMS sau CARD BANCAR ?

Pentru ambele metode de plata (SMS si Card Bancar Visa), veti fi directionat pe pagini securizate oferite de mobilpay.ro serviciu NETOPIA System SRL si PayU , toate operatiunile fiind 100% securizate;
mobilpay face procesari si transferuri in conditiile de securitate conform standardelor 3D Secure Visa si MasterCard;

Ce efecte obtin in urma inscrierilor in retelele sociale prin termediul social-bookmarking.ro?Pentru ce servicii achit taxa de 10 euro?

Important: Dumneavoastra platiti contravaloarea muncii depuse de catre noi in locul dumneavoastra: mai exact, in loc sa luati dumneavoastra fiecare site in parte, sa inscrieti datele siteului dvs anuntul pe toate siteurile de retele sociale indexate, contra sumei de 10 euro, social-bookmarking.ro.ro face acest lucru in locul dvs si va scuteste de a irosi timp pretios alocat efectuarii acestei operatiuni.
Rezultatele se vad in cateva zile dupa inscriere


Margo Cosmetice Inscriere Margo Cosmetics Romania
SEO